Tema: Ats.: Kur šiandien suvalgyt skanų steiką Kaune?
Autorius: Blynas
Data: 2010-05-18 14:22:50
Na, sakoma, kad paprastai steikas daromas iš nuvarytos karvės mėsos, o vat 
štai Steikas už 60 Lt - tai jau iš rinktinio jautuko mėsos ;) Tik bijau, kad 
mano atveju gausis "Jei nejauti skirtumo, kam mokėti brangiau?" :)

O savam kepimui namie gal turi kokį super-duper receptą?


"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> parašė naujienų 
news:120hpp7wto8i1.1v36y6otwhy4z$.dlg@40tude.net...
> O jei rimtai, tai čia mistifikacija steiko, ne daugiau. Juk steiko
> gaminimas yra elementarus dalykas: imi išpjovą, meti ant karštos keptuvės
> ir po 4-8 minučių turi steiką.