Tema: Re: Kur siandien suvalgyt skanu steika Kaune?
Autorius: zhegonskas
Data: 2010-05-20 14:52:33
o kodel argentinoje visalaika turetu buti ahujenna jautiena?

manai italijoje visur picos geros?


On 2010-05-20 11:27:19 +0300, -o-o- said:

> ten to skirtumo tiek, kad, xebryte nuvaziave i Argentina nieko 
> nesuprato. Valge kasdien, skoniai kasdien skirtingi ;) Bet ne vienas 
> nepaskae, kad lietuviski karviniai buvo prastesni. Cia speju kaip ir su 
> milteliais is Vokietijos, kurie skirti ne antrinems rinkoms,  - daug 
> kipiso, taciau, kai pats juos panaudojau, supratau, kad skirtumo taip 
> ir nepajutau lyginant su Ariel lenkiskais :)
> 
> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message 
> news:ht0tig$9ha$1@trimpas.omnitel.net...
>> On 2010-05-18 22:34:41 +0300, Edvinas said:
>> 
>>> 2010-05-18 22:00, Kypsas rase:
>>>> jei geros ispjovos kg bemaz 100 lt, kazink kaip ten uz 10 lt galima ji
>>>> pasidaryti..?
>>> 
>>> Jei tu nori, tai ir 1000Lt/kg gali uz ja moketi. As moku 40Lt/kg.
>> 
>> tikrai manai nebus skirtumo tarp pienine karves vidines ispjovos ir 
>> marmurines jautienos?
>> 
>> mesos skiriasi. uz tai ir kaina.
>> 
>> nuo kiek "tikras steikas" prasideda yra tiesiog "ispindejimo lygis". 
>> bet skirtumas yra.