o kodel argentinoje visalaika turetu buti ahujenna jautiena? manai italijoje visur picos geros? On 2010-05-20 11:27:19 +0300, -o-o- said: > ten to skirtumo tiek, kad, xebryte nuvaziave i Argentina nieko > nesuprato. Valge kasdien, skoniai kasdien skirtingi ;) Bet ne vienas > nepaskae, kad lietuviski karviniai buvo prastesni. Cia speju kaip ir su > milteliais is Vokietijos, kurie skirti ne antrinems rinkoms, - daug > kipiso, taciau, kai pats juos panaudojau, supratau, kad skirtumo taip > ir nepajutau lyginant su Ariel lenkiskais :) > > "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message > news:ht0tig$9ha$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2010-05-18 22:34:41 +0300, Edvinas said: >> >>> 2010-05-18 22:00, Kypsas rase: >>>> jei geros ispjovos kg bemaz 100 lt, kazink kaip ten uz 10 lt galima ji >>>> pasidaryti..? >>> >>> Jei tu nori, tai ir 1000Lt/kg gali uz ja moketi. As moku 40Lt/kg. >> >> tikrai manai nebus skirtumo tarp pienine karves vidines ispjovos ir >> marmurines jautienos? >> >> mesos skiriasi. uz tai ir kaina. >> >> nuo kiek "tikras steikas" prasideda yra tiesiog "ispindejimo lygis". >> bet skirtumas yra.