tikrai nemanau, kad Italijoj visur picos geros, pats tuo isitikinau, tiesiog xebryte keliavo menesi po Argentina ir su steikais daug turejo reikalu. Ten butent ir buvo is Jautienos, o ne karvienos, kaip pas mus cia ne kurie sako. Skanu buvo neneigia, bet, kad kazkas super duper ypatingo - sake nepajuto. Tai ir sakau, kad cia daugiau mitas nei tikrove, kaip ir su milteliais :) "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message news:ht37q1$3el$2@trimpas.omnitel.net... >o kodel argentinoje visalaika turetu buti ahujenna jautiena? > > manai italijoje visur picos geros? > > > On 2010-05-20 11:27:19 +0300, -o-o- said: > >> ten to skirtumo tiek, kad, xebryte nuvaziave i Argentina nieko nesuprato. >> Valge kasdien, skoniai kasdien skirtingi ;) Bet ne vienas nepaskae, kad >> lietuviski karviniai buvo prastesni. Cia speju kaip ir su milteliais is >> Vokietijos, kurie skirti ne antrinems rinkoms, - daug kipiso, taciau, >> kai pats juos panaudojau, supratau, kad skirtumo taip ir nepajutau >> lyginant su Ariel lenkiskais :) >> >> "zhegonskas" <zhegonskas@yahoo.com> wrote in message >> news:ht0tig$9ha$1@trimpas.omnitel.net... >>> On 2010-05-18 22:34:41 +0300, Edvinas said: >>> >>>> 2010-05-18 22:00, Kypsas rase: >>>>> jei geros ispjovos kg bemaz 100 lt, kazink kaip ten uz 10 lt galima ji >>>>> pasidaryti..? >>>> >>>> Jei tu nori, tai ir 1000Lt/kg gali uz ja moketi. As moku 40Lt/kg. >>> >>> tikrai manai nebus skirtumo tarp pienine karves vidines ispjovos ir >>> marmurines jautienos? >>> >>> mesos skiriasi. uz tai ir kaina. >>> >>> nuo kiek "tikras steikas" prasideda yra tiesiog "ispindejimo lygis". bet >>> skirtumas yra. > >