Tema: Ats.: Ats.: Ats.: Kur šiandien suvalgyt skanų steiką Kaune?
Autorius: Blynas
Data: 2010-05-18 16:25:57
Lenkiu galvą prieš jūsų išmintį, gerbiamieji Edvinai ir SMart. Dėkui.


"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> parašė naujienų news:mn.93b37da5f7944e39.0@gmail.com...
> Jep, cia viena iš dažniausių klaidų, kai kepama iš šaldytuvo +3C 
> temperatūros mėsa. Išorė perkepa, vidus dar šaltas.
> 
> Kepimui puikiai tinka gofruotas grilis-keptuvė.
> 
>> p.s. keptuvės reikėtų ne skardinės, o masyvios, gerai išlaikančios šilumą,
>> mėsą prieš kepdamas irgi atšildyk iki kambario temperatūros.
> 
>