On Tue, 18 May 2010 15:28:36 +0300, Blynas wrote: > Dar keli klausimai :) > > Mėsa - sprandinė, nugarinė ar...? Jau du kartus rašiau, kad išpjova. Vidinė. > O yra skirtumas, kada prieskonių privaryt - pradžioj ar po kepimo? Yra. Prieš kepimą privarius jie sudegs bekepant. Aš jais pabarstau jau iškepusį steiką. > Geriau dažniau vartyt, ar tik vieną kartą po 5 min. (jei norisi gerai prakepusio)? Aš nevartau. bet aš ir 10 minučių jo nekepu. > Aliejus alyvų? Steiką kepu be jokio aliejaus. > Keptuvė uždengta? Keptuvė atvira. > Kepant kaitrą mažinti? Aš nemažinu. p.s. keptuvės reikėtų ne skardinės, o masyvios, gerai išlaikančios šilumą, mėsą prieš kepdamas irgi atšildyk iki kambario temperatūros.