On Wed, 26 May 2010 23:23:13 +0300, Tomas wrote: > pastaruoju metu zenkliai suprastejo, na tik porterio skonis nesikeicia, > bet cia kalba eitu apie paprasta lager ar pilsner tipo alu."Vilniaus > alus" taip pat kazko nebedziugina.. Isbandyti ir visi pilstomi is Beer > Barel nu kazko truksta ir tiek. Visokie vokiski, netgi be apyniu > ekstraktu kur gaminami irgi nedziugina susidaro ispudis kad visi be > isimties alus gaminami skoni zudanciu high gravity budu... Tiesa, lieka > visokie gyvi lietuviski, tikrai unikalus alus, bet jiems iki klasikinio > lager ar pilsnerio dar toli Panasu kad tamstai laikas pribrendo savo alaus issivirt :) Jau kuris laikas sekmingai megaujames geru alum, perkam UK mieles, salykla malam patys, iranga elementari, procesas - kuryba :) Be to nepatingiu kartais uzsukt i "Birzu alaus" pilstykla Panevezio g. naujininkuose (jei is Vilniaus) tai gyvas alus ten visad neprastas, nors skyle visiska ten (labai panasus alus i Ponoro biciuliu kur machimoj yra, jei patinka)