kai buvom jauni, ir zole buvo zalesne, ir dangus melynesnis, ir mergos grazesnes... "Tomas" <ttt@ttt.lt> wrote in message news:htjvvk$2ct$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > Na nebezinau ar visai nebesuprantu alaus skoniu ar tikrai visi alus tapo > vienodai beskoniai. Apie Svyturio-Utenos-Kalnapilio cia kalba is vis neina. > kalbu apie kazkiek "normalesni" alu:) Netgi tas pats Kauno alus kazkada > buves tikrai puikus, pastaruoju metu zenkliai suprastejo, na tik porterio > skonis nesikeicia, bet cia kalba eitu apie paprasta lager ar pilsner tipo > alu."Vilniaus alus" taip pat kazko nebedziugina.. Isbandyti ir visi pilstomi > is Beer Barel nu kazko truksta ir tiek. Visokie vokiski, netgi be apyniu > ekstraktu kur gaminami irgi nedziugina :) susidaro ispudis kad visi be > isimties alus gaminami skoni zudanciu high gravity budu... Tiesa, lieka > visokie gyvi lietuviski, tikrai unikalus alus, bet jiems iki klasikinio > lager ar pilsnerio dar toli :) Tad pagrindinis klausimas butu - argi > neimanoma niekur rasti tokio alaus, koki kadaise gamino tas pats Svyturys ar > Utena? pamenu kad ir senaji Utenos... ar pvz Svyturio gintarini.... mmm... > :) Gal kas turit atrade koki mazai zinoma alu, kuris bent kiek butu panasus > i senuosius lietuviskus alus? Netgi pamenu alaus putos anksciau supylus i > bokala budavo visai kitokios - atsirasdavo tokie dideli burbulai, panasus i > muilo burbulus, o daabr tik smulkus burbuliukai kaip limonado :) Aciu uz > kantrybe skaitant sia rasliava :) > >