pereik prie viskio ir konjako, alus tik iki 40, po to ima kenkt ivaizdziui "Tomas" <ttt@ttt.lt> wrote in message news:htlhhf$glm$1@trimpas.omnitel.net... >O jeigu rimtai, griztant prie temos... :) ? > > "Ignas" <ignasvp_trinti_@takas.elte> wrote in message > news:htlh2m$fu2$1@trimpas.omnitel.net... >> >> kai buvom jauni, ir zole buvo zalesne, ir dangus melynesnis, ir mergos >> grazesnes... >> >> >> >> "Tomas" <ttt@ttt.lt> wrote in message >> news:htjvvk$2ct$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> Na nebezinau ar visai nebesuprantu alaus skoniu ar tikrai visi alus tapo >>> vienodai beskoniai. Apie Svyturio-Utenos-Kalnapilio cia kalba is vis >>> neina. >>> kalbu apie kazkiek "normalesni" alu:) Netgi tas pats Kauno alus kazkada >>> buves tikrai puikus, pastaruoju metu zenkliai suprastejo, na tik porterio >>> skonis nesikeicia, bet cia kalba eitu apie paprasta lager ar pilsner tipo >>> alu."Vilniaus alus" taip pat kazko nebedziugina.. Isbandyti ir visi >>> pilstomi >>> is Beer Barel nu kazko truksta ir tiek. Visokie vokiski, netgi be apyniu >>> ekstraktu kur gaminami irgi nedziugina :) susidaro ispudis kad visi be >>> isimties alus gaminami skoni zudanciu high gravity budu... Tiesa, lieka >>> visokie gyvi lietuviski, tikrai unikalus alus, bet jiems iki klasikinio >>> lager ar pilsnerio dar toli :) Tad pagrindinis klausimas butu - argi >>> neimanoma niekur rasti tokio alaus, koki kadaise gamino tas pats Svyturys >>> ar >>> Utena? pamenu kad ir senaji Utenos... ar pvz Svyturio gintarini.... >>> mmm... >>> :) Gal kas turit atrade koki mazai zinoma alu, kuris bent kiek butu >>> panasus >>> i senuosius lietuviskus alus? Netgi pamenu alaus putos anksciau supylus i >>> bokala budavo visai kitokios - atsirasdavo tokie dideli burbulai, panasus >>> i >>> muilo burbulus, o daabr tik smulkus burbuliukai kaip limonado :) Aciu uz >>> kantrybe skaitant sia rasliava :) >>> >>> > >