O, apie birzu alaus pilstykla dar nezinojau :) Bet is principo tai matai, gyvas alus jau pabodes yra, nes pastaruoju metu vien ji gerdavau. Norisi tikrai gero lager ar pilsner ...tokio pats neissivirsi.. :) "Chernius" <chernius@gmeilas.kom> wrote in message news:htk0d9$tis$2@trimpas.omnitel.net... > On Wed, 26 May 2010 23:23:13 +0300, Tomas wrote: > >> pastaruoju metu zenkliai suprastejo, na tik porterio skonis nesikeicia, >> bet cia kalba eitu apie paprasta lager ar pilsner tipo alu."Vilniaus >> alus" taip pat kazko nebedziugina.. Isbandyti ir visi pilstomi is Beer >> Barel nu kazko truksta ir tiek. Visokie vokiski, netgi be apyniu >> ekstraktu kur gaminami irgi nedziugina susidaro ispudis kad visi be >> isimties alus gaminami skoni zudanciu high gravity budu... Tiesa, lieka >> visokie gyvi lietuviski, tikrai unikalus alus, bet jiems iki klasikinio >> lager ar pilsnerio dar toli > > Panasu kad tamstai laikas pribrendo savo alaus issivirt :) > Jau kuris laikas sekmingai megaujames geru alum, perkam UK mieles, > salykla malam patys, iranga elementari, procesas - kuryba :) > Be to nepatingiu kartais uzsukt i "Birzu alaus" pilstykla Panevezio g. > naujininkuose (jei is Vilniaus) tai gyvas alus ten visad neprastas, nors > skyle visiska ten (labai panasus alus i Ponoro biciuliu kur machimoj yra, > jei patinka)