sita pabandyk Forto 5.0, o dar geriau 6.0 - cia laipsniu :) (nes pavadinimu neatsimenu, bet lyg tik fortas ir parasytas), mane siemet ziauriai nustebino. Nepatiks tai nepatiks, bet pabandyt galima. "Tomas" <ttt@ttt.lt> wrote in message news:htjvvk$2ct$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > Na nebezinau ar visai nebesuprantu alaus skoniu ar tikrai visi alus tapo > vienodai beskoniai. Apie Svyturio-Utenos-Kalnapilio cia kalba is vis > neina. kalbu apie kazkiek "normalesni" alu:) Netgi tas pats Kauno alus > kazkada buves tikrai puikus, pastaruoju metu zenkliai suprastejo, na tik > porterio skonis nesikeicia, bet cia kalba eitu apie paprasta lager ar > pilsner tipo alu."Vilniaus alus" taip pat kazko nebedziugina.. Isbandyti > ir visi pilstomi is Beer Barel nu kazko truksta ir tiek. Visokie vokiski, > netgi be apyniu ekstraktu kur gaminami irgi nedziugina :) susidaro ispudis > kad visi be isimties alus gaminami skoni zudanciu high gravity budu... > Tiesa, lieka visokie gyvi lietuviski, tikrai unikalus alus, bet jiems iki > klasikinio lager ar pilsnerio dar toli :) Tad pagrindinis klausimas butu - > argi neimanoma niekur rasti tokio alaus, koki kadaise gamino tas pats > Svyturys ar Utena? pamenu kad ir senaji Utenos... ar pvz Svyturio > gintarini.... mmm... :) Gal kas turit atrade koki mazai zinoma alu, kuris > bent kiek butu panasus i senuosius lietuviskus alus? Netgi pamenu alaus > putos anksciau supylus i bokala budavo visai kitokios - atsirasdavo tokie > dideli burbulai, panasus i muilo burbulus, o daabr tik smulkus burbuliukai > kaip limonado :) Aciu uz kantrybe skaitant sia rasliava :) >