Nezinai gi kada tiksliai pamelzta. Kokioj temperaturoj laikytas. Indas pastoviai atidarinejamas kol pilsto. na ir aisku, jei nelabai gerai isplauna, tai pagreitina rugimo procesa "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:iatog6$l5t$1@trimpas.omnitel.net... > ko svarumo? Musu atveju stiklainis vienodai svarus, is indaploves. Pieno > tiekejai ir ju tara vizualiai vienodai svarus. Visu karves melziamos > rankomis. Iseitu, kad vienas stabiliai kazka ne taip daro, kad jo pienas > greiciau sugista? > > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:iatn8d$j8g$1@trimpas.omnitel.net... > nuo svarumo priklauso > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:iatmdm$i0s$1@trimpas.omnitel.net... >> surugo. Dedi i saldytuva ir artimiausiu metu sunaudoji, nes jei ilgiau >> pastoves prasides puvimo prosesai - apkars. >> Rugsta ivairiai. Nezinau ar kalta karve, ar kiti dalykai, bet buna jau >> kita diena sviezias pienas sugizes ir dar po dienos pilnai suruges, o >> budavo kelias dienas stovi ir niekas nevyksta. Atskaitos taskas - >> sviezias, ka tik pamelztas pienas. Imta is skirtingu zmoniu ir tas pats >> rugimo intensyvumas kaskart pasikartodavo. >> >> "0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >> news:iasnk6$1fu$1@trimpas.omnitel.net... >>> hay, >>> >>> surūgo kambary paliktas nepasterizuotas pienas; dabar toks kaip želė... >>> a čia tipo rūgpienis dabar? :) kiek laiko jis turi rūgt, kol bus >>> tiinkamas vartojimui? o jis genda? [t.p., reik dėt į šaldytuvą dabar?]