gal karve antibiotiku gauna? t. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:iau8gv$eat$1@trimpas.omnitel.net... > ka mastyt, kai imi is n metu pazistamu zmoniu, kartais isipili vos nuo > karves parejus dar nekosta? Kad kiseneje nesiojasi chemija, kuria vos > pamelzus supila? :) Dabartines karves pienas siltai stovi 3-4d, po dienos > jau pagizes ir galutinai nerugsta, o jau kai galutinai sutraukia, tai buna > su kartumu (matyt pradeda put). Pries tai buvusios rugo normaliai. > > "Alvyte" <alvyte@stekas.lt> wrote in message > news:iau5l3$9k6$1@trimpas.omnitel.net... >> Cia kalbu, kad kambario temperaturoj (+20C) stovintis pienas per para, >> pusantros turetu surugt. Taip, dabar superka gera piena. O jei kieme is >> kazko perkant, tai reiktu susimastyt, kai pienas ilgai nerugsta >>