jei pienas kartus - tai karve greit uztruks. Vsikas normaliai cia, tik nepratus prie tokio skonio tikrai gali atrodyti kad skalbimo milteliu ideta "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:iau8gv$eat$1@trimpas.omnitel.net... > ka mastyt, kai imi is n metu pazistamu zmoniu, kartais isipili vos nuo karves parejus dar nekosta? Kad kiseneje > nesiojasi chemija, kuria vos pamelzus supila? :) Dabartines karves pienas siltai stovi 3-4d, po dienos jau pagizes ir > galutinai nerugsta, o jau kai galutinai sutraukia, tai buna su kartumu (matyt pradeda put). Pries tai buvusios rugo > normaliai. > > "Alvyte" <alvyte@stekas.lt> wrote in message news:iau5l3$9k6$1@trimpas.omnitel.net... >> Cia kalbu, kad kambario temperaturoj (+20C) stovintis pienas per para, >> pusantros turetu surugt. Taip, dabar superka gera piena. O jei kieme is >> kazko perkant, tai reiktu susimastyt, kai pienas ilgai nerugsta >>