Cia kalbu, kad kambario temperaturoj (+20C) stovintis pienas per para, pusantros turetu surugt. Taip, dabar superka gera piena. O jei kieme is kazko perkant, tai reiktu susimastyt, kai pienas ilgai nerugsta "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:iau06l$1ii$1@trimpas.omnitel.net... > Del privalomumo per para surugt pasigincyciau. > dabar kiekvienas kaimietis, atiduodantis piena perdirbimui turi saldytuva > pienui. Plius del priedu periodiskai Rusija skalpuoja, tad supirkejas > pagal galimybes stengiasi tikrint kokybe, nes saukstas deguto visa bizni > gadina. Plius uz nekokybe gali nurezt mokejimus ukininkui - sutaupai. > Cia nekalbu apie tuos, kurie veza i daugiabucio kiemus ar pakelese su > bambaliais stovi. > > "Alvyte" <alvyte@stekas.lt> wrote in message > news:iatvrc$119$1@trimpas.omnitel.net... >> Sviezias, ekologiskas pienas per para surugsta.I pardavimui' skirta >> piena >> idedama skalbimo milteliu, pienas ilgai nerugsta, o ir surugsta ne >> gabalais, >> kitaip ir nebuna toks skanus. Bent jau mano jaunystes laikais kaime taip >> darydavo, dabar gal ka kita deda, o anksciau tai skalbimo miltelius >> 'LOTO'. >>