Tema: Re: Karštas šokoladas
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-01-14 10:28:33
ok, kitas klausimas: kur jamt ta kartu shokolada karshtam shokoladui.
nes baisei probangei gaunas jeigu jamt plyteles krautuvej.
o tose dedikotose "shokoladinese" ishvis koshmaras - anei shokolado anei 
saldainiu normalliu, tik visokie saldumynai mergaitems an dietos paerzint.
gal kurnors yra sveriamo gabalais ar panashei?
tai butu visai nais ir taip pakramsnot, net ir nekarshto ;)


"Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:op.vpae5rnptskzlc@tomas2...
> On Thu, 13 Jan 2011 08:42:06 +0200, marukas <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> 
> wrote:
>
>> Sveiki,
>>
>> Papasakokit kaip darot karštą šokoladą. Ar pavyksta gauti tokį pat gerą 
>> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) 
>> Gal dar geresnį? Kiek pačiam teko daryt tai toks labai kakavinis 
>> gaudavosi :(
>
> Elementariausias receptas 
> http://www.davidlebovitz.com/2005/11/parisian-hot-ch-1/
> Tiuninginis receptas 
> http://www.davidlebovitz.com/2009/01/belgian-hot-chocolate/