nu tai jei pigau - krenta skonis, jei skaniau - zenkliai kyla kaina :) sokolado zaliavos vietoj kazkaip karuna be konkurencijos "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:igp2v0$82l$1@trimpas.omnitel.net... nu kad nei pigeusei nei gereusei, ytark isnhaujo kanorskita ;) "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:igp2j5$7f2$1@trimpas.omnitel.net... > itariu "klasikinis" karuna paprastas sokoloadas ir pigiausia, ir geriausia :) > > > "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:igp1fh$5ma$1@trimpas.omnitel.net... > ok, kitas klausimas: kur jamt ta kartu shokolada karshtam shokoladui. > nes baisei probangei gaunas jeigu jamt plyteles krautuvej. > o tose dedikotose "shokoladinese" ishvis koshmaras - anei shokolado anei > saldainiu normalliu, tik visokie saldumynai mergaitems an dietos paerzint. > gal kurnors yra sveriamo gabalais ar panashei? > tai butu visai nais ir taip pakramsnot, net ir nekarshto ;) > > > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:op.vpae5rnptskzlc@tomas2... >> On Thu, 13 Jan 2011 08:42:06 +0200, marukas <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote: >> >>> ?Sveiki, >>> >>> Papasakokit kaip darot karštą šokoladą. Ar pavyksta gauti tokį pat gerą kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes >>> taip ir liko etalonas)? :) Gal dar geresnį? Kiek pačiam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :( >> >> Elementariausias receptas http://www.davidlebovitz.com/2005/11/parisian-hot-ch-1/ >> Tiuninginis receptas http://www.davidlebovitz.com/2009/01/belgian-hot-chocolate/ > >