Tema: Re: Karštas šokoladas
Autorius: Arj
Data: 2011-01-14 11:38:47
nu tai jei pigau - krenta skonis, jei skaniau - zenkliai kyla kaina :)
sokolado zaliavos vietoj kazkaip karuna be konkurencijos

"shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:igp2v0$82l$1@trimpas.omnitel.net...
nu kad nei pigeusei nei gereusei, ytark isnhaujo kanorskita ;)


"Arj" <root@ibm.com> wrote in message
news:igp2j5$7f2$1@trimpas.omnitel.net...
> itariu "klasikinis" karuna paprastas sokoloadas ir pigiausia, ir geriausia :)
>
>
> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:igp1fh$5ma$1@trimpas.omnitel.net...
> ok, kitas klausimas: kur jamt ta kartu shokolada karshtam shokoladui.
> nes baisei probangei gaunas jeigu jamt plyteles krautuvej.
> o tose dedikotose "shokoladinese" ishvis koshmaras - anei shokolado anei
> saldainiu normalliu, tik visokie saldumynai mergaitems an dietos paerzint.
> gal kurnors yra sveriamo gabalais ar panashei?
> tai butu visai nais ir taip pakramsnot, net ir nekarshto ;)
>
>
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:op.vpae5rnptskzlc@tomas2...
>> On Thu, 13 Jan 2011 08:42:06 +0200, marukas <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote:
>>
>>> ?Sveiki,
>>>
>>> Papasakokit kaip darot karštą šokoladą. Ar pavyksta gauti tokį pat gerą kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes 
>>> taip ir liko etalonas)? :) Gal dar geresnį? Kiek pačiam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :(
>>
>> Elementariausias receptas http://www.davidlebovitz.com/2005/11/parisian-hot-ch-1/
>> Tiuninginis receptas http://www.davidlebovitz.com/2009/01/belgian-hot-chocolate/
>
>