tikrai miltai...pamatysit, net nepajusit, kad ju ten deta "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:ii4iud$3n5$1@trimpas.omnitel.net... > Tai gal ne miltus, o truputuka krakmolo? > > Gudrutis Jonas wrote: >> tai kad visi cia labai sudetingai :) >> viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip: >> 20 g. sviesto >> 1 vid. saukstas miltu >> 1 kupinas saukstas kakavos >> 4 saukstai cukraus >> ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar >> tirstesnio. >> >> sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina >> tirsta kosele >> tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol >> viskas sutirsteja ir viskas >> >> >> >> "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message >> news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera >>> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) >>> Gal dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis >>> gaudavosi :( >>> >>> Dekui >>> marukas >>> >>