as atsimenu kartusis sokoladas kazkada labai senai buvo pardavinejamas ir kazkodel zuvies formos, ar mane cia gliucina bet is vaikystes lyg prisimenu, tai tas buvo pats skaniausias shimtas kinieciu wrote: > nu kad nei pigeusei nei gereusei, ytark isnhaujo kanorskita ;) > > > "Arj" <root@ibm.com> wrote in message > news:igp2j5$7f2$1@trimpas.omnitel.net... >> itariu "klasikinis" karuna paprastas sokoloadas ir pigiausia, ir >> geriausia :) >> >> >> "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message >> news:igp1fh$5ma$1@trimpas.omnitel.net... >> ok, kitas klausimas: kur jamt ta kartu shokolada karshtam shokoladui. >> nes baisei probangei gaunas jeigu jamt plyteles krautuvej. >> o tose dedikotose "shokoladinese" ishvis koshmaras - anei shokolado anei >> saldainiu normalliu, tik visokie saldumynai mergaitems an dietos >> paerzint. >> gal kurnors yra sveriamo gabalais ar panashei? >> tai butu visai nais ir taip pakramsnot, net ir nekarshto ;) >> >> >> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:op.vpae5rnptskzlc@tomas2... >>> On Thu, 13 Jan 2011 08:42:06 +0200, marukas >>> <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote: >>> >>>> ?Sveiki, >>>> >>>> Papasakokit kaip darot karštą šokoladą. Ar pavyksta gauti tokį pat >>>> gerą kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko >>>> etalonas)? :) Gal dar geresnį? Kiek pačiam teko daryt tai toks labai >>>> kakavinis gaudavosi :( >>> >>> Elementariausias receptas >>> http://www.davidlebovitz.com/2005/11/parisian-hot-ch-1/ >>> Tiuninginis receptas >>> http://www.davidlebovitz.com/2009/01/belgian-hot-chocolate/ >> >>