Tai gal ne miltus, o truputuka krakmolo? Gudrutis Jonas wrote: > tai kad visi cia labai sudetingai :) > viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip: > 20 g. sviesto > 1 vid. saukstas miltu > 1 kupinas saukstas kakavos > 4 saukstai cukraus > ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar > tirstesnio. > > sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina tirsta > kosele > tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol viskas > sutirsteja ir viskas > > > > "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message > news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera >> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) Gal >> dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :( >> >> Dekui >> marukas >> > >