itariu "klasikinis" karuna paprastas sokoloadas ir pigiausia, ir geriausia :) "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:igp1fh$5ma$1@trimpas.omnitel.net... ok, kitas klausimas: kur jamt ta kartu shokolada karshtam shokoladui. nes baisei probangei gaunas jeigu jamt plyteles krautuvej. o tose dedikotose "shokoladinese" ishvis koshmaras - anei shokolado anei saldainiu normalliu, tik visokie saldumynai mergaitems an dietos paerzint. gal kurnors yra sveriamo gabalais ar panashei? tai butu visai nais ir taip pakramsnot, net ir nekarshto ;) "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:op.vpae5rnptskzlc@tomas2... > On Thu, 13 Jan 2011 08:42:06 +0200, marukas <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote: > >> ?Sveiki, >> >> Papasakokit kaip darot karštą šokoladą. Ar pavyksta gauti tokį pat gerą kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes >> taip ir liko etalonas)? :) Gal dar geresnį? Kiek pačiam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :( > > Elementariausias receptas http://www.davidlebovitz.com/2005/11/parisian-hot-ch-1/ > Tiuninginis receptas http://www.davidlebovitz.com/2009/01/belgian-hot-chocolate/