tai kad visi cia labai sudetingai :) viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip: 20 g. sviesto 1 vid. saukstas miltu 1 kupinas saukstas kakavos 4 saukstai cukraus ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar tirstesnio. sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina tirsta kosele tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol viskas sutirsteja ir viskas "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera > kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) Gal > dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis gaudavosi :( > > Dekui > marukas >