Tema: Re: Ketaus keptuvė
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2011-01-21 09:11:10
Auksine :) Dar kitas variantas - tu shpiziu visokiu buna, bet kiek 
isivaizduoju visi brangesni uz ta paprasta. Nebent gamyba technologiskai 
paprastesne ir ant to apsimoka. Bet kokios tada tos petelnes savybes - kas 
jau zino.

"bzik"  wrote in message news:ihbbcc$isj$1@trimpas.omnitel.net...

bronza :) Gal koks apsauginis sluoksnis? Spizine paprastai pilka, gamykline 
apsauga ja daro juoda

"Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message 
news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net...
> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs 
> namo
> puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, 
> kaip
> turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa ko
> keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką 
> nors?
>
> Nuotraukos kaip atrodo čia
> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/
>
> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas
> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt.
>
>
>