Auksine :) Dar kitas variantas - tu shpiziu visokiu buna, bet kiek isivaizduoju visi brangesni uz ta paprasta. Nebent gamyba technologiskai paprastesne ir ant to apsimoka. Bet kokios tada tos petelnes savybes - kas jau zino. "bzik" wrote in message news:ihbbcc$isj$1@trimpas.omnitel.net... bronza :) Gal koks apsauginis sluoksnis? Spizine paprastai pilka, gamykline apsauga ja daro juoda "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... > Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs > namo > puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, > kaip > turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa ko > keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką > nors? > > Nuotraukos kaip atrodo čia > http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ > > Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas > kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. > > >