Ačiū, nusiunčiau ;) "Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message news:ihbr04$aak$1@trimpas.omnitel.net... >O tu kokiam Svajui is cia http://193.219.48.71/index.php?s_id=53&lang=lt >nusiusk nuoroda į savo zinute - gal ka pakomentuos? > > "Tadas" wrote in message news:ihbktc$1f9$1@trimpas.omnitel.net... > > Keptuvė tikrai sunki, tai gal ir špižius, bet kad geltonas tai keista, > vadinasi yra kažkokiu laku / dažais padengta. > > > "Arj" <root@ibm.com> wrote in message > news:ihbk20$vqa$1@trimpas.omnitel.net... >> tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius. >> nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu. >> >> Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom. >> O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :) >> >> >> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message >> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs >>> namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas >>> metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, >>> na dėl visa ko keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso >>> kepti joje ką nors? >>> >>> Nuotraukos kaip atrodo čia >>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ >>> >>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas >>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. >>> >>> >>> >> >> >