Tema: Re: Ketaus keptuvė
Autorius: Tadas
Data: 2011-01-24 13:18:20
Naudojau kitokią procedūrą, t.y. nušveičius visus juodžius, išploviau ir 
ištepiau aliejų bei kepiau keptuvę orkaitėje valandą.


"MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message 
news:ihjmet$31s$1@trimpas.omnitel.net...
> nu tai dedi ant dujines ir kaitini tol kol nustos rukti, tada isrukysi 
> visus tepalus (trunka pakankamai ilgai ir uzdumini visa buta, bet tai yra 
> butina spizinei keptuvei)
> tada jami aliejaus litra ir pili po truputi, kaitini kol pamelsta dugnas, 
> tada palenki ant sono, kol pamelsta sonas ir taip toliau kol viskas 
> absorbuosis aliejumi. tada viska ispili, duodi atvest, praplauni siltu 
> vandeniu ir naudojiesi (tiesa, jokiu fairy, muilu ir t.t. negalima naudot 
> plaunant, tik siltas vanduom ir po to isdziovinus ant ugnies aliejum 
> istepi ir palieki kad nesurudytu. pries naudojant vel siltu vandeniu 
> praplauni ir naudoji...
>
> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> schrieb im Newsbeitrag 
> news:ihcakb$co$1@trimpas.omnitel.net...
>> Su magnetu tikrinai?
>>
>> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message 
>> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs 
>>> namo
>>> puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, 
>>> kaip
>>> turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa 
>>> ko
>>> keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką 
>>> nors?
>>>
>>> Nuotraukos kaip atrodo čia
>>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/
>>>
>>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas
>>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt.
>>>
>>>
>>>
>
>