Naudojau kitokią procedūrą, t.y. nušveičius visus juodžius, išploviau ir ištepiau aliejų bei kepiau keptuvę orkaitėje valandą. "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message news:ihjmet$31s$1@trimpas.omnitel.net... > nu tai dedi ant dujines ir kaitini tol kol nustos rukti, tada isrukysi > visus tepalus (trunka pakankamai ilgai ir uzdumini visa buta, bet tai yra > butina spizinei keptuvei) > tada jami aliejaus litra ir pili po truputi, kaitini kol pamelsta dugnas, > tada palenki ant sono, kol pamelsta sonas ir taip toliau kol viskas > absorbuosis aliejumi. tada viska ispili, duodi atvest, praplauni siltu > vandeniu ir naudojiesi (tiesa, jokiu fairy, muilu ir t.t. negalima naudot > plaunant, tik siltas vanduom ir po to isdziovinus ant ugnies aliejum > istepi ir palieki kad nesurudytu. pries naudojant vel siltu vandeniu > praplauni ir naudoji... > > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> schrieb im Newsbeitrag > news:ihcakb$co$1@trimpas.omnitel.net... >> Su magnetu tikrinai? >> >> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message >> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs >>> namo >>> puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, >>> kaip >>> turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa >>> ko >>> keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką >>> nors? >>> >>> Nuotraukos kaip atrodo čia >>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ >>> >>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas >>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. >>> >>> >>> > >