Tai ir keista dėl tų priemaišų, nes bet koks geltonas metalas (varis, žalvaris) pabrangintų gamybą. Nors kitą vertus apie metalo liejimo technologijas nieko nežinau, tai gal ten visai kažkas kita. "Linas Petkevičius" <linas@NONONOglservices.lt> wrote in message news:ihbn35$4ln$1@trimpas.omnitel.net... > Arba priemaisos. > > "Tadas" wrote in message news:ihbktc$1f9$1@trimpas.omnitel.net... > > Keptuvė tikrai sunki, tai gal ir špižius, bet kad geltonas tai keista, > vadinasi yra kažkokiu laku / dažais padengta. > > > "Arj" <root@ibm.com> wrote in message > news:ihbk20$vqa$1@trimpas.omnitel.net... >> tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius. >> nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu. >> >> Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom. >> O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :) >> >> >> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message >> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs >>> namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas >>> metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, >>> na dėl visa ko keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso >>> kepti joje ką nors? >>> >>> Nuotraukos kaip atrodo čia >>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ >>> >>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas >>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. >>> >>> >>> >> >> >