Tema: Re: Ketaus keptuvė
Autorius: Tadas
Data: 2011-01-21 11:50:36
Keptuvė tikrai sunki, tai gal ir špižius, bet kad geltonas tai keista, 
vadinasi yra kažkokiu laku / dažais padengta.


"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:ihbk20$vqa$1@trimpas.omnitel.net...
> tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius.
> nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu.
>
> Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom.
> O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :)
>
>
> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message 
> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs 
>> namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas 
>> metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, 
>> na dėl visa ko keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso 
>> kepti joje ką nors?
>>
>> Nuotraukos kaip atrodo čia 
>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/
>>
>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas 
>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt.
>>
>>
>>
>
>