Keptuvė tikrai sunki, tai gal ir špižius, bet kad geltonas tai keista, vadinasi yra kažkokiu laku / dažais padengta. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:ihbk20$vqa$1@trimpas.omnitel.net... > tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius. > nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu. > > Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom. > O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :) > > > "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message > news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... >> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs >> namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas >> metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, >> na dėl visa ko keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso >> kepti joje ką nors? >> >> Nuotraukos kaip atrodo čia >> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ >> >> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas >> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. >> >> >> > >