Tema: Re: Ketaus keptuvė
Autorius: MaRiUs
Data: 2011-01-24 13:06:06
nu tai dedi ant dujines ir kaitini tol kol nustos rukti, tada isrukysi visus 
tepalus (trunka pakankamai ilgai ir uzdumini visa buta, bet tai yra butina 
spizinei keptuvei)
tada jami aliejaus litra ir pili po truputi, kaitini kol pamelsta dugnas, 
tada palenki ant sono, kol pamelsta sonas ir taip toliau kol viskas 
absorbuosis aliejumi. tada viska ispili, duodi atvest, praplauni siltu 
vandeniu ir naudojiesi (tiesa, jokiu fairy, muilu ir t.t. negalima naudot 
plaunant, tik siltas vanduom ir po to isdziovinus ant ugnies aliejum istepi 
ir palieki kad nesurudytu. pries naudojant vel siltu vandeniu praplauni ir 
naudoji...

"Satrapas" <rudigeris@takas.lt> schrieb im Newsbeitrag 
news:ihcakb$co$1@trimpas.omnitel.net...
> Su magnetu tikrinai?
>
> "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message 
> news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs 
>> namo
>> puoliau šveisti. Nušveitus suodžių sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, 
>> kaip
>> turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa ko
>> keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką 
>> nors?
>>
>> Nuotraukos kaip atrodo čia
>> http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/
>>
>> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas
>> kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt.
>>
>>
>>