tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius. nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu. Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom. O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :) "Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net... > Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių > sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa ko > keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką nors? > > Nuotraukos kaip atrodo čia http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/ > > Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt. > > >