Tema: Re: varskes surio g-ba
Autorius: tranzoo namie
Data: 2011-02-02 21:46:51
priklauso nuo pieno. reiketu atidirbti ta tikraji recepta.

as vistik siulyciau nuseparuot grietinele riebiaja, o likusi pasterizuoti ir 
tik tada raugint ir virti.

dar pabandyk sutraukinet su citrinos sultim ar citrinos rugstim arba raugais 
ar fermentais pirktiniais (http://www.baltvita.lt/lt/maisto_priedai)

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:iicaif$i37$1@trimpas.omnitel.net...
> Kleleta kartu bandziau isvirti varske is sviezio kaimisko pieno ir 
> rezultatai kol kas ne kokie : 1-a karta gavosi geras saldaus pieno 
> suris,2-a karta net nesutrauke i kieta koncistensija ir viska teko suserti 
> shuniui, o paskutini karta gavosi kazkokia tai sausa ta varske ,o suris 
> kazkaip nenoriai sulipo,o pjaustomas trupa trupiniais.
> Labai noreciau gauti teisingu patarimu kaip reiketu "sutraukti" sviezia 
> piena,kad gautusi suris.