priklauso nuo pieno. reiketu atidirbti ta tikraji recepta. as vistik siulyciau nuseparuot grietinele riebiaja, o likusi pasterizuoti ir tik tada raugint ir virti. dar pabandyk sutraukinet su citrinos sultim ar citrinos rugstim arba raugais ar fermentais pirktiniais (http://www.baltvita.lt/lt/maisto_priedai) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:iicaif$i37$1@trimpas.omnitel.net... > Kleleta kartu bandziau isvirti varske is sviezio kaimisko pieno ir > rezultatai kol kas ne kokie : 1-a karta gavosi geras saldaus pieno > suris,2-a karta net nesutrauke i kieta koncistensija ir viska teko suserti > shuniui, o paskutini karta gavosi kazkokia tai sausa ta varske ,o suris > kazkaip nenoriai sulipo,o pjaustomas trupa trupiniais. > Labai noreciau gauti teisingu patarimu kaip reiketu "sutraukti" sviezia > piena,kad gautusi suris.