Tema: Re: tradicine lietuviska duona
Autorius: Povilas
Data: 2009-03-02 16:51:42
"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:gogr4u$fh2$1@trimpas.omnitel.net...

> 1.i duona pradeta deti labai daug purikliu, del kuriu ji pasidare minksta 
> kaip siuolaikiniai batonai

Nebuvau didelis batono nusilenkejas jaunysteje,nesu juo ir dabar.Bet kai 
reik padaryt kokius sumustinius,tai galima iseit is proto kol pavyksta 
uztept sviesta ant siuolaikiniu raikytu batonu.
Bet turiu tokius pazystamus,turincius zydisko kraujo,kurie labai atidziai 
renkasi maisto produktus.Tai pastebejau,kad anie naudoja Vilniaus duonos 
tradicini batona nepjaustyta.Kelis sykius ji pirkau,tai pastebejau,kad jis 
gerokai skiriasi savo struktura nuo visu likusiu - jis yra kietesnis ir 
"tankesnis'.