tai toki batona labai paprasta ir pachiam orkaiteje ishsikepti ish vandens, pieno, mieliu, miltu ir sviesto jei norisi. nesudetinga ir po poros h darbo galima visai savaitei pasigaminti. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gogrpu$gor$1@trimpas.omnitel.net... > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:gogr4u$fh2$1@trimpas.omnitel.net... > >> 1.i duona pradeta deti labai daug purikliu, del kuriu ji pasidare minksta >> kaip siuolaikiniai batonai > > Nebuvau didelis batono nusilenkejas jaunysteje,nesu juo ir dabar.Bet kai > reik padaryt kokius sumustinius,tai galima iseit is proto kol pavyksta > uztept sviesta ant siuolaikiniu raikytu batonu. > Bet turiu tokius pazystamus,turincius zydisko kraujo,kurie labai atidziai > renkasi maisto produktus.Tai pastebejau,kad anie naudoja Vilniaus duonos > tradicini batona nepjaustyta.Kelis sykius ji pirkau,tai pastebejau,kad jis > gerokai skiriasi savo struktura nuo visu likusiu - jis yra kietesnis ir > "tankesnis'. >