Gaminam gan daznai vasaros metu. Ash asmenishkai turiu kelis kriterijus achujenam hamburgeriui: 1. Salotos turi buti dedamos tokios trashkios, vadyjasi "Iceberg salotos" (tikrai randamos pas mumis pardose) 2. Farshas nenaudojamas tik jautienos. Kokie 20% farsho turi buti keuliena 3. Mesos paplotelis stengiamasi padaryti tip top kaip bulkutes dydzio 4. Naudojamas tik Prezident suris (kad ir toks prisegtame imidze) 5. Bulkutes perkamos hamburgerines (yra pirkti supakuotu po dvi, man rods rimi. nelietuvishkos, o importines. berods amerikanska veliava ant ipakavimo nupieshta yra) 6. Bulkutes irgi bishki pashildomos/paskrudinamos ant ugnies 7. Kepama viskas tik ant ugnies, o ne orkaitese visokiose ir pan. Fsio :D "phaat" <phaat@gmail.com> wrote in message news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net... > Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta > receptuka turite?