neprilimpa. jie su ranteliais, kad viskas nubegtu ir nesigautu virti kotletai. "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:khdb1a$i9t$1@trimpas.omnitel.net... >o tai tie padekliukai neprikepa? ten kazkokie specialus ar paprasta folija? > > "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message > news:kh9fof$9rg$1@trimpas.omnitel.net... >> yzi. >> >> pats farsas turi but labai gerai isminkytas ir pastovejes bentjau >> pusvalanduka saldytuve. >> reketu farsui marinuot naudoti kokianors rugsti ar alkoholi - svogunas, >> citrinos sultys, actas, tekila... >> jei farsas is neriebios mesos - pvz jautienos kumpis - idek riebalo - >> tauku, ghee ar aliejaus. >> >> tada daroma taip - orkaite ikaitinama iki 250 ir pasaunami kotletai - >> pirsto storio - apie 1.5cm. >> >> as naudoju grilio padekliukus is folgos >> (http://www.toppits.de/Black-Barbecue-Pans-413,1340.html) >> >> ~7-10 min laikau, tada sumazinu temperatura iki 120 ir dar pusvalanduka. >> >> -- >> T >> p.s. vakar kaip tik isbandziau kept be riebalu keptuvej. gavosi irgi >> puikiai. pora min aukstoj temperaturoj, tada apie 10 mazoj su dangciu. >> >> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >> news:kh7tki$dhd$1@trimpas.omnitel.net... >>> kad ce jau visi tokie kotletu specai tai klausimas kaip juos ishkept >>> orkaitej skanei? ar neposiblu visai? ;) >>> >>> >>> "Justas" wrote in message news:kh7t78$d61$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Susirisa geriau farsas ir kotletai gaunasi tvirtesni, kepant maziau >>> sansu kad byres. >>> >>> 2013.03.06 17:53, Jonas Vingys rase: >>>> 2013-03-06 17:03, Justas rase: >>>>> Siaip tokio kaip ir recepto neturiu, dedu is akies bet pati esme yra >>>>> gerai mesa ismaisyti, suformuoti blynus su siokiu tokiu idubimu centre >>>>> ir palaikyti saldytuve kelias valandas. >>>> >>>> Smalsu: o kam juos saldytuve laikyti? >>> >> > >