Zinok tiksliai nznau. Prieskoniai ish akies pas mane :D farsho proporcijas jau pasakeu, o vat kiek pipiru, druskos ar dar kazko tei nznau ir neprisimenu :D tiesiog paimi ir dedi :D "phaat" <phaat@sj.ks> wrote in message news:kh8dd3$pen$1@trimpas.omnitel.net... > Dekui uz patarimus :)) O galima detaliau 2a punkta? Kiek ko ir kokiom > porcijom i mesa deti? > > "Lavonas" <xxx@xxx.net> wrote in message > news:kh8321$hj8$1@trimpas.omnitel.net... >> Gaminam gan daznai vasaros metu. Ash asmenishkai turiu kelis kriterijus >> achujenam hamburgeriui: >> 1. Salotos turi buti dedamos tokios trashkios, vadyjasi "Iceberg salotos" >> (tikrai randamos pas mumis pardose) >> 2. Farshas nenaudojamas tik jautienos. Kokie 20% farsho turi buti >> keuliena >> 3. Mesos paplotelis stengiamasi padaryti tip top kaip bulkutes dydzio >> 4. Naudojamas tik Prezident suris (kad ir toks prisegtame imidze) >> 5. Bulkutes perkamos hamburgerines (yra pirkti supakuotu po dvi, man rods >> rimi. nelietuvishkos, o importines. berods amerikanska veliava ant >> ipakavimo >> nupieshta yra) >> 6. Bulkutes irgi bishki pashildomos/paskrudinamos ant ugnies >> 7. Svogunai perkami labai dideli. Stengiamasi, kad jis butu pjaustomas >> bulkutes skersmens dydzio griezineliais. >> 8. Butinai ir kartoju BUTINAI, turi buti dedami marinuoti agurkai. Be ju >> hamburgeris, ne hamburgeris :D >> 9. Kepama viskas tik ant ugnies, o ne orkaitese visokiose ir pan. >> >> Fsio :D >> >> >> "phaat" <phaat@gmail.com> wrote in message >> news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta >>> receptuka turite? >>