Ne nu krastutinumu gal ir tikrai nereikia, obettaciau Lietuvoje dar vienas toks niuansas praziopsomas, jei ta jautiena butu patiekiama ne visiskai sviezia o pabrandinta, tai jos reputacija pageretu. Brandinama yra prie +1 laipsnio iki 21d. 2013.03.10 17:40, Linas Petkevičius rašė: > O be krastutinumu nesigauna? Yra tik shudas arba ispjova is Argentinos? > Kita jautiena neturi teises vadintis gera ar net labai gera? > > "trickyvic" wrote in message news:khibk4$igj$1@trimpas.omnitel.net... > > Nu as pazystu zmoniu kuriems ir ant vandens virta avizine kose be jiokiu > priedu yra skani, lapsi net apsiputoje kiekviena ryta ir isverte akis > aiskina, kaip tai gardu. Tai tokius tikejimus ir reiketu pasilikti sau. > Bet aisku tik snobai ir dalbajobai megsta argentinietiskos jautienos > ispjova kuri importuojama is argentinos i europa vien tik del to kad ji > is argentinos ir jiokiu budu ne del skonio, ne ne tikrai ne. > O jei tau kriterijus uzsienio maisto rinkos yra TESCO tai ishsiduodi > kaip varguolis. > Normalus zmones mesos eina pas mesininka, ir tu gali kiek nori > irodineti, kad lietuviska jautiena ne kiek ne prastese nei airiska ir > busi tokspats, kaip kad tas su avizine kose. > Nera Lietuvoje mesiniu karviu ar jauciu auginimo tradiciju ir ilgametes > patirties ir toks kelios bandos atvezto is Prancuzijos ar Skotijos ar > Airijos dar tures ilgookai pasiveisti aklimatizuotis per kelias kartu > kartas ir tik tada galesi pasakyti jog tai lietuviska jautiena. > Iki to tai prancuzu selekcininku nuopelnas, o ne tavo klasiokes vien tik > todel, kad ji augina. > > 2013.03.07 17:12, Linas Petkevičius rašė: >> As tai savimi tikiu. >> >> "ManXP" wrote in message news:khadku$adl$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Tai kuo tiket dabar? :/ Tu kai lietuviska perki, tai gal ir skani tau >> atrodo >> (nors ir bloga perki), o vat Jonas tai perka GERA kazkur uzsieny, tai jis >> turi su kuo palygint, ir jeigu sako, kad Lietuvoj sudas o ne mesa, tai >> turbut taip ir bus >