Na ir fleima cia zmones uzkure :) Galvojau nerasysiu nieko, ale noreciau ir savo patirtimi pasidalint... Kadangi vienas labai artimas gimine yra vedes amerikone, ir ten gyvena jau kokius 17 metu, o atvykes pasisveciuot gamino amerikoniskus burgerius. Yra vienas esminis skirtumas is jusu visu vardintu receptu. Viskas kaip ir iprasta, imamas geras jautienos farsas (arba jis susimalamas), gali but tiek kumpis, tiek ir ispjova, vis tiek malsim. Ir NIEKO i ta farsa nededame - jokiu riebalu, kiaulienu ar kitokiu priedu i gryna malta jautienyte. Is is jo formuojami paploteliai rankomis ir kepami ant ikaitusios SAUSOS keptuves, arba griliaus. O ka sudesi i bandele - skonio reikalas. Bandeles is minkstimo puses paspirginamos ant griliaus/sausos keptuves, viena pusele patepama majonezu plonai, kita - garstyciom, tada mariuotus agurkelius, smulkinta svoguna, galima ir salotu ideti, marinuotu grybu, ar surio, ir iskepta burgeri (kotleta). Ant kazkurio sluoksnio - truputis kecupo. Viskas. -- pagarbiai; Indraja "phaat" <phaat@gmail.com> wrote in message news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net... > Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta > receptuka turite?