Dekui uz patarimus :)) O galima detaliau 2a punkta? Kiek ko ir kokiom porcijom i mesa deti? "Lavonas" <xxx@xxx.net> wrote in message news:kh8321$hj8$1@trimpas.omnitel.net... > Gaminam gan daznai vasaros metu. Ash asmenishkai turiu kelis kriterijus > achujenam hamburgeriui: > 1. Salotos turi buti dedamos tokios trashkios, vadyjasi "Iceberg salotos" > (tikrai randamos pas mumis pardose) > 2. Farshas nenaudojamas tik jautienos. Kokie 20% farsho turi buti keuliena > 3. Mesos paplotelis stengiamasi padaryti tip top kaip bulkutes dydzio > 4. Naudojamas tik Prezident suris (kad ir toks prisegtame imidze) > 5. Bulkutes perkamos hamburgerines (yra pirkti supakuotu po dvi, man rods > rimi. nelietuvishkos, o importines. berods amerikanska veliava ant > ipakavimo > nupieshta yra) > 6. Bulkutes irgi bishki pashildomos/paskrudinamos ant ugnies > 7. Svogunai perkami labai dideli. Stengiamasi, kad jis butu pjaustomas > bulkutes skersmens dydzio griezineliais. > 8. Butinai ir kartoju BUTINAI, turi buti dedami marinuoti agurkai. Be ju > hamburgeris, ne hamburgeris :D > 9. Kepama viskas tik ant ugnies, o ne orkaitese visokiose ir pan. > > Fsio :D > > > "phaat" <phaat@gmail.com> wrote in message > news:kh73rl$hs8$1@trimpas.omnitel.net... >> Sugalvojau pasidaryti naminiu burgeriu :)) Gal kas koki patikrinta >> receptuka turite? >