o tai tie padekliukai neprikepa? ten kazkokie specialus ar paprasta folija? "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:kh9fof$9rg$1@trimpas.omnitel.net... > yzi. > > pats farsas turi but labai gerai isminkytas ir pastovejes bentjau pusvalanduka saldytuve. > reketu farsui marinuot naudoti kokianors rugsti ar alkoholi - svogunas, citrinos sultys, actas, tekila... > jei farsas is neriebios mesos - pvz jautienos kumpis - idek riebalo - tauku, ghee ar aliejaus. > > tada daroma taip - orkaite ikaitinama iki 250 ir pasaunami kotletai - pirsto storio - apie 1.5cm. > > as naudoju grilio padekliukus is folgos (http://www.toppits.de/Black-Barbecue-Pans-413,1340.html) > > ~7-10 min laikau, tada sumazinu temperatura iki 120 ir dar pusvalanduka. > > -- > T > p.s. vakar kaip tik isbandziau kept be riebalu keptuvej. gavosi irgi puikiai. pora min aukstoj temperaturoj, tada apie 10 mazoj su > dangciu. > > "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:kh7tki$dhd$1@trimpas.omnitel.net... >> kad ce jau visi tokie kotletu specai tai klausimas kaip juos ishkept orkaitej skanei? ar neposiblu visai? ;) >> >> >> "Justas" wrote in message news:kh7t78$d61$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Susirisa geriau farsas ir kotletai gaunasi tvirtesni, kepant maziau >> sansu kad byres. >> >> 2013.03.06 17:53, Jonas Vingys rase: >>> 2013-03-06 17:03, Justas rase: >>>> Siaip tokio kaip ir recepto neturiu, dedu is akies bet pati esme yra >>>> gerai mesa ismaisyti, suformuoti blynus su siokiu tokiu idubimu centre >>>> ir palaikyti saldytuve kelias valandas. >>> >>> Smalsu: o kam juos saldytuve laikyti? >> >