Tema: Re: balandziu [gatviniu] kiausiniai
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-06-29 12:34:46
~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos
enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai būsiu
pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. Vat
toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus iš
žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar
buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose rekomenduojama
pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad
netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką
pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų.
"0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message
news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net...
> ar valgomi? :)