Tema: Re: balandziu [gatviniu] kiausiniai
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-06-29 12:34:46
~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos 
enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai būsiu 
pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. Vat 
toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus iš 
žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar 
buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose rekomenduojama 
pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad 
netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką 
pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų.

"0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net...
> ar valgomi?  :)