Tema: Re: balandziu [gatviniu] kiausiniai
Autorius: tranzoo namie
Data: 2009-06-29 21:21:03
karveliai yra tikrai skanu. man skaniau uz kurapka ar putpele.

--
T

"chyzas" <chyzas@gmail.com> wrote in message 
news:h2ahta$8gp$1@trimpas.omnitel.net...
> tėvas pasakojo, kad armijoj balandžius gaudydavo ir valgydavo... :)
>
> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message 
> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net...
>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos 
>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai 
>> būsiu pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos 
>> knygos. Vat toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti 
>> patieklalus iš žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie 
>> kiaušinius nepamenu ar buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose 
>> rekomendacijose rekomenduojama pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 
>> 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. 
>> Manau tą balandžio spiriuką pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių 
>> išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų.
>>
>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ar valgomi?  :)
>>