karveliai yra tikrai skanu. man skaniau uz kurapka ar putpele. -- T "chyzas" <chyzas@gmail.com> wrote in message news:h2ahta$8gp$1@trimpas.omnitel.net... > tėvas pasakojo, kad armijoj balandžius gaudydavo ir valgydavo... :) > > "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message > news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net... >> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos >> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai >> būsiu pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos >> knygos. Vat toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti >> patieklalus iš žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie >> kiaušinius nepamenu ar buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose >> rekomendacijose rekomenduojama pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau >> 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. >> Manau tą balandžio spiriuką pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių >> išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų. >> >> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message >> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net... >>> ar valgomi? :) >>