aha, skanus, kepti ir farsiruoti kruopomis... niam niam..... "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message news:h2b0mf$obq$1@trimpas.omnitel.net... > karveliai yra tikrai skanu. man skaniau uz kurapka ar putpele. > > -- > T > > "chyzas" <chyzas@gmail.com> wrote in message > news:h2ahta$8gp$1@trimpas.omnitel.net... >> tėvas pasakojo, kad armijoj balandžius gaudydavo ir valgydavo... :) >> >> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message >> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net... >>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos >>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai >>> būsiu pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos >>> knygos. Vat toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti >>> patieklalus iš žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie >>> kiaušinius nepamenu ar buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose >>> rekomendacijose rekomenduojama pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau >>> 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. >>> Manau tą balandžio spiriuką pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių >>> išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų. >>> >>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message >>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ar valgomi? :) >>> > >