Tema: Re: balandziu [gatviniu] kiausiniai
Autorius: 0.5 B
Data: 2009-06-29 21:42:50
o kaip tas - ultimate survival - bile kiausha kokiam lizde uzmato, is karto su lukstais sudoroja... dar gyvas  :)

"tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message news:h2b0kv$oab$1@trimpas.omnitel.net...
> mikrobai labiau su bakterijom asocijuojasi. vat kiausiniuose bakteriju vargu 
> ar rasis. o vat virusu - sociai
> 
> 
> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message 
> news:h2ar0q$inq$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kodėl? Mikrobai tai mikroorganizmai. Bakterijos, virusai, pirmuonys, 
>> dumbliai, grybai...
>>
>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:h2a2a9$6if$1@trimpas.omnitel.net...
>>> btw - virusai - tai nemikrobai.
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message 
>>> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos
>>>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai 
>>>> būsiu
>>>> pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. 
>>>> Vat
>>>> toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus 
>>>> iš
>>>> žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar
>>>> buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose 
>>>> rekomenduojama
>>>> pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad
>>>> netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką
>>>> pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų 
>>>> mikrobų.
>>>>
>>>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message
>>>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> ar valgomi?  :)
>>>> 
> 
>