o kaip tas - ultimate survival - bile kiausha kokiam lizde uzmato, is karto su lukstais sudoroja... dar gyvas :) "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message news:h2b0kv$oab$1@trimpas.omnitel.net... > mikrobai labiau su bakterijom asocijuojasi. vat kiausiniuose bakteriju vargu > ar rasis. o vat virusu - sociai > > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:h2ar0q$inq$1@trimpas.omnitel.net... >> Kodėl? Mikrobai tai mikroorganizmai. Bakterijos, virusai, pirmuonys, >> dumbliai, grybai... >> >> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:h2a2a9$6if$1@trimpas.omnitel.net... >>> btw - virusai - tai nemikrobai. >>> >>> -- >>> T >>> >>> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message >>> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos >>>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai >>>> būsiu >>>> pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. >>>> Vat >>>> toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus >>>> iš >>>> žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar >>>> buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose >>>> rekomenduojama >>>> pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad >>>> netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką >>>> pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų >>>> mikrobų. >>>> >>>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message >>>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> ar valgomi? :) >>>> > >