Tema: Re: balandziu [gatviniu] kiausiniai
Autorius: margo
Data: 2009-07-05 06:23:39
man irgi
"tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:h2b0mf$obq$1@trimpas.omnitel.net...
> karveliai yra tikrai skanu. man skaniau uz kurapka ar putpele.
>
> --
> T
>
> "chyzas" <chyzas@gmail.com> wrote in message 
> news:h2ahta$8gp$1@trimpas.omnitel.net...
>> tėvas pasakojo, kad armijoj balandžius gaudydavo ir valgydavo... :)
>>
>> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message 
>> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos 
>>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai 
>>> būsiu pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos 
>>> knygos. Vat toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti 
>>> patieklalus iš žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie 
>>> kiaušinius nepamenu ar buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose 
>>> rekomendacijose rekomenduojama pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 
>>> 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. 
>>> Manau tą balandžio spiriuką pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių 
>>> išlikusiu gyvų ir pavojingų mikrobų.
>>>
>>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
>>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ar valgomi?  :)
>>>
>
>