mikrobai labiau su bakterijom asocijuojasi. vat kiausiniuose bakteriju vargu ar rasis. o vat virusu - sociai "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:h2ar0q$inq$1@trimpas.omnitel.net... > Kodėl? Mikrobai tai mikroorganizmai. Bakterijos, virusai, pirmuonys, > dumbliai, grybai... > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message > news:h2a2a9$6if$1@trimpas.omnitel.net... >> btw - virusai - tai nemikrobai. >> >> -- >> T >> >> "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message >> news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net... >>> ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos >>> enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai >>> būsiu >>> pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. >>> Vat >>> toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus >>> iš >>> žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar >>> buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose >>> rekomenduojama >>> pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad >>> netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką >>> pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų >>> mikrobų. >>> >>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message >>> news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> ar valgomi? :) >>>