tėvas pasakojo, kad armijoj balandžius gaudydavo ir valgydavo... :) "pozherukas [namie]" <pozherukas@inbox.lt> wrote in message news:h2a1rm$5r6$1@trimpas.omnitel.net... > ~90'us metus buvo išleista stora kulinarijos knyga. Toli 'kulinarijos > enciklopecija', toli 'kulinarijos vadovas', nepamenu pavadinimo, kai būsiu > pas tėvus, reiks pažiūrėti. Tai reprintas tarpukario lietuvos knygos. Vat > toje knygoje tikrai yra aprašas ir receptas, kaip paruošti patieklalus iš > žvirblių. Berods yra ir apie balandžius, vat apie kiaušinius nepamenu ar > buvo kas. Bet kokiu atveju, net oficialiose rekomendacijose rekomenduojama > pažeistą kiaušinį (vištos) virti ilgiau 'iki 7min.' Ir skaitoma, kad > netrūkusio kiaušinio turinys yra sterilus. Manau tą balandžio spiriuką > pavirus 15min. jis tikrai neturės jokių išlikusiu gyvų ir pavojingų > mikrobų. > > "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message > news:h28gtb$lgp$1@trimpas.omnitel.net... >> ar valgomi? :) >