bet turbut reiktu saldyt jau ishdarineta.. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... > Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius > eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo. > Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje galima > islaikyti iki 24 men. > > "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message > news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >> Manau, kad neribotą laiką, jei temperatūra žemiau -18 ir žuvis sandariai >> supakuota, kad šaltis neištrauktų vandens. Jei klystu ir čia yra >> sanepidemhigienspecialistų - lai pataiso. Yra kažkokie reikalavimai >> pramonei - 3 ar 6 mėnesiai. Pats esu atšildęs žuvį po pusmečio ar net po >> metų ir sėkmingai suvalgęs. >> --- >> Petka >> >> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>> laba diena, >>> >>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo uzsaldyta >>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>> >>> aciu >>> >>> >