Sitas yra faktas, kad skaniausia "dar krutanti" i keptuve. Tokiu budu ir lydekos ne per sausos ir karpiai ne per riebus. "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:k7bes6$857$1@trimpas.omnitel.net... > Kazkada AtA jam- Floyd Uncorked per BBC kulinarinio serialo laida yra > minejes,kad zuvis pagauta ne veliau kaip pries 2 val,nereikalauja net > druskos - galima tiesiog imti ir kepti ant grilio. > > "Arvis" <rarvis@takas.lt> wrote in message > news:k7aqdc$bs2$1@trimpas.omnitel.net... >> >> "servisas" <mes@esame.cia> parašė naujienų >> pranešime:k7aila$1hm$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai kad 6dieni starki parsinesiau namo, snai file ir i keptuve. >>> Susiraite >>> belekaip bekepdamas, sakau, gal per sviezias:) >> >> Tikra tiesa. Per šviežias valgymui nebūna, gal. Bet kepant, jei prieš tai >> palieki per naktį su prieskoniais, "raitosi" tikrai mažiau. >> Žuvino dvasia dar nebūn išėjusi... >