Tema: Re: klausimas del saldytos zuvies
Autorius: Specelistas
Data: 2012-12-06 17:40:22
Sitas yra faktas, kad skaniausia "dar krutanti" i keptuve. Tokiu budu ir 
lydekos ne per sausos ir karpiai ne per riebus.



"Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
news:k7bes6$857$1@trimpas.omnitel.net...
> Kazkada AtA jam- Floyd Uncorked per BBC kulinarinio serialo laida yra 
> minejes,kad zuvis pagauta ne veliau kaip pries 2 val,nereikalauja net 
> druskos - galima tiesiog imti ir kepti ant grilio.
>
> "Arvis" <rarvis@takas.lt> wrote in message 
> news:k7aqdc$bs2$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> "servisas" <mes@esame.cia> parašė naujienų 
>> pranešime:k7aila$1hm$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tai kad 6dieni starki parsinesiau namo, snai file ir i keptuve. 
>>> Susiraite
>>> belekaip bekepdamas, sakau, gal per sviezias:)
>>
>> Tikra tiesa. Per šviežias valgymui nebūna, gal. Bet kepant, jei prieš tai 
>> palieki per naktį su prieskoniais, "raitosi" tikrai mažiau.
>> Žuvino dvasia dar nebūn išėjusi...
>