Pamirštas ir >metų šaldiklyje pragulėjusias stintas teko išmest, nes atšildytos buvo minkštos kaip košė... On Thu, 18 Oct 2012 14:30:09 +0300, Igaliotinis <nospam@spam.cl> wrote: > nuo ziaunu kartumas matyt > > "raibutis" <raibutis@gmail.com> wrote in message > news:k5oofk$q2l$1@trimpas.omnitel.net... >> pritariu - zinoma, skonio kokybe nukencia siek tiek, taciau valgyt >> galima. Buvau pamirses kazkada ir >1 metus kameroje misini visokiu >> zuvu, kuoju, karsiuku, eseriku - visos puikiai suejo i skanius kotletus. >> >> Manau, kad skirtumo labai nera, tarp skonio kur uzsaldyta 4 dienas, ar >> 4 menesius - faktas kad uzsaldyta ir tiek. O kartumas pasitaiko... >> >> >> "rupkis" <aaaa@ssss.lt> wrote in message >> news:k5o6rd$19k$1@trimpas.omnitel.net... >>> tame ir esme kad turiu saldymo kameroje apie 15 kg karsiu uzsaldes, o >>> jie sudeti i maximos maiseli paprasciausiai. O jau praejo koki puse >>> metu :) >>> >>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >>> news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O >>>> kokius eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio >>>> skirtumo. >>>> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje >>>> galima islaikyti iki 24 men. >>>> >>>> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message >>>> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Manau, kad neribota laika, jei temperatura zemiau -18 ir zuvis >>>>> sandariai supakuota, kad saltis neistrauktu vandens. Jei klystu ir >>>>> cia yra sanepidemhigienspecialistu - lai pataiso. Yra kazkokie >>>>> reikalavimai pramonei - 3 ar 6 menesiai. Pats esu atsildes zuvi po >>>>> pusmecio ar net po metu ir sekmingai suvalges. >>>>> --- >>>>> Petka >>>>> >>>>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>>>>> laba diena, >>>>>> >>>>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo >>>>>> uzsaldyta >>>>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>>>>> >>>>>> aciu >>>>>> >>>>>> >>>> >>> >>> >>