Ir papildomai uzpoliruok viska Santa Maria citrininiais zuvies prieskoniais ir bus liuks:( "Specelistas" <kas@yra.ble> wrote in message news:k5oa7s$6cf$1@trimpas.omnitel.net... > ir nieko jiems nebus atsitike, neshk i rukykla kokia ir padarys viska kaip > reikia ;) > gi visais metu laikais galima nusipirkti svieziai rukytos zuvies, o > pagauti jos galima tikrai ne visus metus > > > > > > "rupkis" <aaaa@ssss.lt> wrote in message > news:k5o6rd$19k$1@trimpas.omnitel.net... >> tame ir esme kad turiu saldymo kameroje apie 15 kg karsiu uzsaldes, o jie >> sudeti i maximos maiseli paprasciausiai. O jau praejo koki puse metu :) >> >> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >> news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius >>> eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo. >>> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje galima >>> islaikyti iki 24 men. >>> >>> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message >>> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Manau, kad neribota laika, jei temperatura zemiau -18 ir zuvis >>>> sandariai supakuota, kad saltis neistrauktu vandens. Jei klystu ir cia >>>> yra sanepidemhigienspecialistu - lai pataiso. Yra kazkokie reikalavimai >>>> pramonei - 3 ar 6 menesiai. Pats esu atsildes zuvi po pusmecio ar net >>>> po metu ir sekmingai suvalges. >>>> --- >>>> Petka >>>> >>>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>>>> laba diena, >>>>> >>>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo >>>>> uzsaldyta >>>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>>>> >>>>> aciu >>>>> >>>>> >>> >> >> > >