pritariu - zinoma, skonio kokybe nukencia siek tiek, taciau valgyt galima. Buvau pamirses kazkada ir >1 metus kameroje misini visokiu zuvu, kuoju, karsiuku, eseriku - visos puikiai suejo i skanius kotletus. Manau, kad skirtumo labai nera, tarp skonio kur uzsaldyta 4 dienas, ar 4 menesius - faktas kad uzsaldyta ir tiek. O kartumas pasitaiko... "rupkis" <aaaa@ssss.lt> wrote in message news:k5o6rd$19k$1@trimpas.omnitel.net... > tame ir esme kad turiu saldymo kameroje apie 15 kg karsiu uzsaldes, o jie > sudeti i maximos maiseli paprasciausiai. O jau praejo koki puse metu :) > > "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message > news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net... >> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius >> eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo. >> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje galima >> islaikyti iki 24 men. >> >> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message >> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Manau, kad neribota laika, jei temperatura zemiau -18 ir zuvis sandariai >>> supakuota, kad saltis neistrauktu vandens. Jei klystu ir cia yra >>> sanepidemhigienspecialistu - lai pataiso. Yra kazkokie reikalavimai >>> pramonei - 3 ar 6 menesiai. Pats esu atsildes zuvi po pusmecio ar net po >>> metu ir sekmingai suvalges. >>> --- >>> Petka >>> >>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote: >>>> laba diena, >>>> >>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo uzsaldyta >>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t >>>> >>>> aciu >>>> >>>> >> > >